Bir Projemiz Daha TÜBİTAK Tarafından Desteklendi. (04.07.2022)

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Onur ÇAĞLAR'ın yürütücüsü olduğu, Doç. Dr. Ömer Faruk KARATAŞ ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Çığır Biray AVCI'nın araştırmacı ve Prof. Dr. Cumhur GÜNDÜZ'ün danışman olarak yer aldığı "LRP5 gen ifadesinin siRNA aracılığıyla glioblastom hücrelerinde susturulmasına bağlı WNT/β-catenin sinyal yolağı inaktivasyonu ilişkili anti-kanser aktivitesinin tanımlanması" başlıklı proje TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı  kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyemizi ve proje ekibini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.