BİLİM SÖYLEŞİLERİ

Öğretim üyesinin kariyerini, araştırma konularını, alanındaki yenilikler ve tartışmaları ilgi uyandıracak bir biçimde etkileşimli olarak öğrencilere aktarımını amaçlayan Bilim Söyleşileri kapsamında fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet İlker AKBABA tarafından Erzurum - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Bayburt - Bayburt Ortaokulu, Erzincan - TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde  Endüstri 4.0 konulu, Doç. Dr. Abdulkadir KAYA tarafından Tortum Şehit Murat Karataş Yatılı Bölge Ortaokulu'nda "Finansal Teknolojiler" konulu sunum  gerçekleştirilmiştir.