Bilgisayar Mühendisi Nur Liva GÜRDAMUR, Karatede Dünya İkincisi Oldu!

Türkiye, genç bir karate yeteneği ile gurur duyuyor! Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Nur Liva Gürdamur, Bulgaristan'da düzenlenen 14. Dünya Shotokan Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Gürdamur, Türkiye genel klasmanında birincilik elde ederken, aynı zamanda katıldığı üç farklı kategoride de dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Üç Kupa Birden!

Nur Liva Gürdamur, bu prestijli şampiyonada;

• Shobu Ippon
  • Shobu Nihon
  • WKF Kumite

kategorilerinde ikincilik kürsüsüne çıkarak önemli bir başarıya imza attı. Nur Liva Gürdamur’un gösterdiği bu üstün performans, gelecek için büyük umut vadediyor. Gürdamur'un bu başarısı, hem kendi kariyeri hem de Türk karate sporu için gurur kaynağı oldu.

Nur Liva Gürdamur'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!