BB. Erzurumspor - Galatasaray Maçında DKF’19 Pankartı

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk oldu. Kazım Karabekir Stadyumunda oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmayı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba Yetim protokol tribününde izledi.

03.03.2019 Pazar günü oynanan maçta tribünlere asılan, 08-09 Mart tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde düzenlenecek, Doğu Anadolu Kariyer Fuarı pankartı dikkat çekti.

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DKF’19) adıyla anılacak olan bu fuarda; çeşitli sektörlerden çok sayıda firmanın ve öğrencilerin bir araya gelmesi hedefleniyor. Katılım sağlayan öğrencilerin eğitimleri sonrası istihdam edilmeleri açısından önemli bir fırsat olan fuarın hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.