Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu

Azami süre sonunda mezun olamayan öğrenciler ek sınav veya ek süre talebi için aşağıdaki formu doldurarak şahsen veya e-posta ile Fakültelerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Azami süre: Lisans programlarında azami süre 7 yıl / 14 dönemdir. Kayıt dondurulan dönemler bu sürenin dışındadır. Azami öğrenim süreleri 2014 yılında sıfırlandığı için; 2012, 2013, 2014 yıllarında kayıt yaptıran öğrenciler için azami süre dolmuştur. Azami süresi dolan öğrenciler için aşağıda yer alan Ek Sınav Uygulama Esaslarına göre işlem yapılacaktır. Öğrencilerin 'Ek Sınav Uygulama Esaslarını dikkatlice inceleyerek başvurularını yapmaları önem arz etmektedir.

Başvuru Formu

Ek Sınav Uygulama Esasları

Ek Sınav Takvimi

Santral (444 5 388)