Ayhan BABAROĞLU Anket Çalışması

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan BABAROĞLU’nun yürütücüsü olduğu “Covid-19 Pandemi Sürecinde Ebeveynlerin Algılanan Stres Düzeyleri, Genel Öz Yeterlik İnançları ve Covid-19 Korkularının İncelenmesi” başlıklı çalışma kapsamında değerlendirme yapabilmek amacıyla farklı kurum/kuruluşlarda görev alan idari/teknik/uzman/akademik personellerin katılımına dayanan bir anket çalışması yapılması planlanmaktadır.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc32fkKeWcdcFLViG9ri0_0rUwZpRzX3dsf Ctu-k4tZYLR_BQ/viewform?usp=sf_link adresinde bulunan otuz soruluk çevrimiçi anket çalışması çok seçenekli sorulardan oluşmakta olup, ilgili ankete 31/05/2021 tarihine kadar erişilebilmesi planlanmaktadır.