Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’dan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Medine Güllüce, Prof. Dr. Nihat Yatkın, Prof. Dr. Fuat Gündoğdu ve Prof. Dr. Sezai Ercişli’yi makamında ağırlayarak tebriklerini kabul etti.

Rektör Çomaklı, Erzurum Teknik Üniversitesini kardeş üniversite olarak gördüklerini belirterek, “Birincil görevimiz olan eğitim ve ikincil görevimiz olan topluma hizmet misyonumuzu layıkıyla yerine getirme noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Kurumlar arası güç birliğinin de bu anlayışa destek olacağı düşüncesindeyim. ETÜ Rektörlüğüne atanan Bülent Çakmak kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ise Rektör Çomaklı ve beraberindeki heyetin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben de bir zamanlar Atatürk Üniversitesi’ndegörev yaptım. Her iki üniversite de ilimizin ve ülkemizin büyük birer değeridir. Karşılıklı yapılabilecek işbirliklerine her zaman hazırız ve bundan büyük mutluluk duyarız.” ifadelerini sözlerine ekledi.