ASBÜ Bilişim Hukuku Dergisi Makale Çağrısı

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından yayımlanan Bilişim Hukuku Dergisi'nin Aralık 2021 tarihli 2021/2 sayısı için eserler kabul edilmektedir.

Bilişim Hukuku Dergisi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından yılda 2 sayı yayımlanan hakemli bir dergidir. Kör hakemlik usulünün uygulandığı dergiye Türkçe, İngilizce, Fransızca veya Almanca; makale, kitap eleştirisi ve karar incelemesi türünden eserler kabul edilmektedir. Yalnızca Bilişim Hukuku ile bağlantılı eserlerin yer aldığı dergi, Türkiye'de bu nitelikteki ilk ve tek akademik süreli yayın olma özelliğini taşımaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.