Araştırma Görevlisi Sınavını Asıl Olarak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler

BAŞARILI OLAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Rektörlüğümüz tarafından 02.09.2019 tarihinde ilan edilen ve 26.09.2019 tarihinde giriş sınavı yapılan Araştırma Görevlisi alımı sınav sonucuna göre asıl olarak yerleştirilen adayların aşağıda belirtilen belgeleri en geç 21.10.2019 Pazartesi gününe kadar ilgili Fakülte Dekanlıklarına şahsen getirmeleri gerekmektedir.

*Atama Başvuru ve Taahhüt Formunun Doldurulması. (Aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir.)

* “Araştırma Görevlisi olarak çalışmasına engel bir sağlık problemi yoktur” ibareli tam teşekküllü devlet hastanesinden alınmış sağlık kurulu raporu.

*Lisans/Yüksek Lisans diploması. (Aslı veya Noter Tasdikli sureti)

*1 (bir) adet nüfus cüzdan fotokopisi.(T.C kimlik no gözükecek)

*Öğrenci Belgesi

*12 adet renkli fotoğraf. (Fotoğraflar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personel Kıyafetine Dair Yönetmelik’in 10. maddesi uyarınca bu yönetmelikteki esaslara uygun olmalı.)

*Mal Bildirim Beyannamesi Formunun doldurulması. (Arkalı-önlü doldurulacak. İmza atılacak. Sicil No kısmı boş bırakılacak.) (Aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir.)

*Lisans mezuniyetine ilişkin transkript. (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti)

*Yerleştirmeye esas beyan edilen ALES sonuç belgesi.

*ALES`ten muaf olanlar için; doktora eğitiminin tamamlandığına dair belge veya öğretim elemanı olarak çalışıldığına dair belge.

*Yerleştirilmeye esas beyan edilen Yabancı Dil sınav sonuç belgesi.

*Erkek adaylar için askerlik  durumunu gösterir belge.

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce çalışıp ayrılmış olanlar için onaylı Hizmet Belgesi.

*Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun doldurulması.

*Personel Bilgi Formu.(Başvuru evraklarının teslimi sırasında ataması yapılacak kişi tarafından doldurularak  birim personeli tarafından hem çıktı olarak hem de e-mail üzerinden Personel Dairesi Başkanlığına gönderilecektir.)

- ATAMA BAŞVURU VE TAAHHÜT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

- MAL BİLDİRİM BEYANNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

- GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT:

- GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU BİLGİSAYAR ORTAMINDA  DOLDURULACAK OLUP İSİM VE ADRESLERDE KISALTMA YAPILMAYACAK VE ISLAK İMZALI OLARAK TESLİM EDİLECEKTİR.

-POSTA İLE YAPILAN MÜRACAATLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

-EKSİK EVRAK VE BİLGİ İÇEREN MÜRACAATLAR KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEK VE SÖZ KONUSU MÜRACAATLARA İŞLEM YAPILMAYACAKTIR.