Ar-Ge Projeleri Eğitimi Tamamlandı

Erzurum Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ETÜ-TTO) araştırmacı ve sanayicilere yönelik Ar-Ge projeleri için eğitim semineri düzenledi.

ETÜ-TTO koordinatörlüğünde 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Teknik Destek Programı kapsamında araştırmacılara ve sanayicilere yönelik olarak düzenlenen Ar-Ge Projeleri İçin “Ulusal/Uluslararası Fonlar” ve “Proje Hazırlama Teknikleri ve Fikri Sınai Mülkiyet Hakları (FSMH)” eğitimi verildi.

Pandemi nedeniyle katılımın online ve sınırlı olarak yüz yüze yapıldığı Ar-Ge Projeleri kapsamında; Teşvik ve Hibe Yönetimi konularında Ezgi Ülkü Aykut, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları konusunda Mehmet Emrah Özkaya, Uluslararası Fonlar ve Proje Yazım Teknikleri alanında ise Onur Çiftçi eğitim verdi.

Etkinliğe Üniversitemizin yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlardan temsilciler katılım gösterdi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 2.03.2021