Anket Uygulama İzni

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık  Fakültesi öğretim üyelerinden  Prof. Dr. Gülay ZORER GEDİK, Prof. Dr. Neşe AKDAĞ ve öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ahmet Bircan ATMACA, Arş. Gör. Fatma ZOROĞLU ÇAĞLAR ve Arş. Gör. Seda YÜKSEL DİCLE tarafından yürütülen "Evden çalışan bireylerin çalışma konforu - verimi üzerine bir inceleme'' başlıklı çalışma kapsamında hazırlamış oldukları "COVID-19 Pandemi öncesinde ofis ortamında çalışan bireylerin pandemi sonrasında değişen ve ağırlıklı olarak konutlarda devam eden çalışma koşullarının ısıl konfor ve işitsel konfor yönünden incelenmesi ve değerlendirilmesi" konulu anket formuna ekteki web adresinden ulaşım sağlanabilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.