Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi - Yıl 2021 Sayı 1

1952 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Hidrobioloji Enstitüsü tarafından yayın hayatına başlayan Balık ve Balıkçılık Dergisi, 1952-1953 yılları arasında Et ve Balık Kurumu'nun desteğiyle; Ocak 1954 tarihinden itibaren tamamıyla Et ve Balık Kurumu Umum Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır. Dergimiz, 1966 yılından bu yana Et Endüstrisi, Et ve Balık Endüstrisi, Et ve Balık Kurumu ve son olarak 1993 yılında özelleştirme kapsamına girmesiyle Et ve Balık Ürünleri A.Ş. Dergisi adında yayın hayatını 1994 yılına kadar akademik düzeyde sürdürmüş, sonrasında yayın sürecine ara vermiş ve 2021 yılı itibariyle üniversitelerle iş birliği çerçevesinde Kurumumuzun imkanlarını üniversitelere açmayı da amaçlayan Akademik  Et  ve  Süt  Kurumu  Dergisi adıyla yeniden yayımlanmaya başlamıştır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.