7. Avrupa-Asya Biyoçeşitlilik Sempozyumu (SEAB) 2024 Gerçekleştirildi.(22-24 Ağustos 2024)

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü ev sahipliğinde 7.’si düzenlenen Symposium on EuroAsian Biodiversity (Avrasya Biyoçeşitlilik Sempozyumu) gerçekleştirildi.

Avrasya ve dünya genelinde biyoçeşitlilik üzerine çalışmalar yapan araştırmacıları bir araya getirerek güncel bilimsel bulguları paylaşmak, multidisipliner iş birlikleri kurmak ve küresel çevresel zorluklara yenilikçi çözümler aramak amaçlarıyla 7.’si düzenlenen sempozyumun açılış programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Ahmet Hacımüftüoğlu, Türkiye’den ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen akademisyenler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.