6. INCSOS - 100. Yılında Evrensel Boyutlarıyla İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" Kongresi

İlgi : Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Senatosu'nun 30/12/2020 tarihli ve 2020/25/03 sayılı kararı.

Bilindiği üzere 2021 yılı, TBMM tarafından "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Yılı" olarak ilan edilmiş olup Üniversitemiz Senatosunun ilgi kararı ile üniversitemizde de "İstiklal Marşı Yılı" olarak kabul edilmiştir. Bu bağlamda TBMM Başkanı Sn. Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP'un himayelerinde Rektörlüğümüz ile Tarihdaş Milletler Derneği ana işbirliğinde ve bir çok kurumun desteğiyle 27-30 Eylül 2021 tarihleri arasında 6. INCSOS "100. Yılında Evrensel Boyutlarıyla İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Kongresi" gerçekleştirilecektir.