5. Lisansüstü Öğrenci Kongresi

İlki 2016'da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde, ikincisi 2017 yılında Trakya Üniversitesi'nde, üçüncüsü 2018'de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde, dördüncüsü 2019 yılında Kırklareli Üniversitesi'nde "Lisansüstü Öğrenci Kongresi" gerçekleştirilmiş olup Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin üyesi bulunduğu Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından "5. Lisansüstü Öğrenci Kongresi" Üniversitemiz ev sahipliğinde 4-5 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenecektir.

Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri ve diğer alanlarda lisansüstü eğitim gören öğrencilerin bir araya getirilmesi, bilgi birikimlerini paylaşabilmeleri ve kültürel etkileşimde bulunmaları amacıyla düzenlenen kongreye, tüm Üniversitelerimizde lisansüstü eğitim görmekte olan öğrencileri davet ediyoruz. Resmi dilin Türkçe olduğu kongrede sunulacak bildiriler "Bildiri Özetleri Kitabı"nda yayınlanacaktır. Ayrıca tam metin olarak hazırlanan bildiriler, üye üniversitelerimizin bilimsel dergilerinde yayınlanmak üzere değerlendirilmesi için gönderilebilir. Sempozyum ile ilgili detaylı bilgilere https://tublok2021.bandirma.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.