36. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI” etkinliklerinin 36’ncısı bu yıl 10-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

“Sosyo-Ekonomik Boyutu ile İş Sağlığı ve Güvenliği” olarak belirlenen ana tema çerçevesinde planlanan oturumlar ise 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. 36. İSG Haftası programına ait detaylara ve etkinlik kayıt sistemine ulaşmak için tıklayınız. "Ülkemizde güvenlik kültürünü oluşturmak" adına oldukça önemli olan bu etkinliğe tüm öğrencilerimiz katılabilir.