"2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" ve "2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı" Başvuruları

TÜBİTAK  tarafından "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" ve "2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı" çağrıları açılmıştır. Programlara 24.12.2021 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir.

2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği 2021 Yılı 3. Dönem Çağrı Duyurusuna ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 Yılı 2. Dönem Çağrı Duyurusuna ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.