2024 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Töreni

Sevgili öğrencilerimiz,

2024 yılı mezuniyet törenimiz 2 Haziran 2024 tarihinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecektir. Bu özel gününüzde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

Önemli Tarihler ve Yapılacaklar:

Son Tarih 29 Mayıs 2024
- Mezuniyet törenine katılımınız için en kısa sürede bölüm koordinatörlüğüne (Arş. Gör. Ömer Faruk YILDIRIM, Arş. Gör Sibel KAÇDIOĞLIU) bilgi vermeniz gerekmektedir.
- Cübbe beden bilgileri ve diğer detaylar için bölüm koordinatörlüğü (Arş. Gör. Ömer Faruk YILDIRIM, Arş. Gör Sibel KAÇDIOĞLIU) ile iletişime geçip cübbenizi almanız gerekmektedir.
- Mezuniyet töreninde gösterilmesini istediğiniz fotoğraf veya kısa videolarınızı iletin.
- Tören sırasında çalınmasını istediğiniz üç müziği bildirin.

Son Tarih 31 Mayıs 2024
- Mezuniyet provası saat 17.30'da yapılacaktır. Katılımınız önemlidir.
- Yetenek Kapısı'na üyeliğinizi tamamlamayı unutmayın. Hediye ve mezun kartınızı alabilmeniz için üyelik şarttır.
- LinkedIn grubumuz olan "Erzurum Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Mezunları" gruba katılın.
- Kep ve cübbelerinizin teslimatı sırasında Yetenek Kapısı ve LinkedIn üyeliğiniz kontrol edilecektir.
LinkedIn grubumuza ulaşmak için tıklayınız.

2 Haziran 2024
- Tören günü saat 10.00'da tören alanında hazır bulunun.

Unutmayın:
- Mühendislik yemini metni tören öncesinde sizlere dağıtılacaktır.

Mezuniyet törenimizde sizleri görmek için sabırsızlanıyoruz.