2021-22 Yaz Okulu DERS, BİLGİ ve BAŞVURU İŞLEMLERİ

Erzurum Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, 2021-2022 Yaz Okulu için;

2022 yaz okulunda fakültemizde KESİN AÇILACAK DERSLER için tıklayınız.

2022 yaz okulu mevzuatı, BAŞVURU BİLGİ ve İŞLEMLERİ için tıklayınız.

Yaz okulunda diğer üniversitelerden ders alacak öğrencilerimizin, yukarıdaki Başvuru İşlemleri bağlantısında (form linki) ile erişilen sistem üzerinden gerekli belgeler ile başvurularını yapmaları ve uygunluk almaları zorunludur. Alınacak derslerin uygunluk değerlendirme işlemleri aşağıdaki öğretim üyelerimiz sorumluluğunda yürütülecektir.

Öğrencilerimizin, 2022 yaz döneminde diğer üniversitelerden ders alma başvuru değerlendirme sonuçları fakülte yönetim kurulu alındıktan sonra buradan yayınlanacaktır.

17.07.2022 tarihine kadar yapılan başvuru değerlendirme sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Bölüm

Başvuru Sistem Sorumlusu

E-Posta

Makine Müh.

Dr. Eda Feyza AKYÜREK

feyza.akyurek@erzurum.edu.tr

İnşaat Müh.

Doç. Dr. Fatih TOSUNOĞLU

ftosunoglu@erzurum.edu.tr

Elektrik-Elektronik Müh.

Dr. Ali ÜNLÜTÜRK

ali.unluturk@erzurum.edu.tr

Bilgisayar Müh.

Dr. Saeid AGAHİAN

saeid.agahian@erzurum.edu.tr

Endüstri Müh.

Dr. Mahmut TUTAM

mahmut.tutam@erzurum.edu.tr

2022 YAZ OKULU DERS PROGRAMI buradan daha sonra ilan edilecektir.