Tercih Rehberi

Kayıt için istenen belgeler

-Lise diploması ve fotokopisi

-1 adet vesikalık fotoğraf

Kayıt için öğrencilerin şahsen veya noter vekaleti verdikleri vekilleri aracılığıyla başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt adresi: Erzurum Teknik Üniversitesi kampüsü Kütüphane Binası 1. Kat Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Sorularınız için ogrenci@erzurum.edu.tr adresine mail göndererek Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile iletişime geçebilirsiniz.

Not: Başka bir Yükseköğretim Kurumunun Lisans Programında (örgün eğitim) kayıtlı olan öğrencilerin kayıtları yapılamayacağı için bu durumda olanların kayıt için başvurmadan önce ilgili Üniversiteden kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir. (Açık öğretim programlarında, ön lisans veya yüksek lisans programlarında kayıtlı olan öğrenciler kayıt yaptırabilirler)