Bağlantılar
Genel Hesap Yönetimi

Bilgi Bankası - Destek Talebi

Lisanslı yazılımlar, kablosuz internet, kampüs dışı erişim gibi birçok konuda bilgi edinebilir, yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Destek Sayfası

Erzurum Teknik Üniversitesi

2020-Yaz STAJ BAŞVURULARI

2020-Yaz döneminde, Staj Yönergemize göre gerekli şartları (Madde-7) taşıyan fakültemiz öğrencileri, koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan yasal tedbir koşullarının uygun olması durumunda yaz stajlarını yapabileceklerdir. Ancak staj yapılacak yer ve tarihlerde, uygulanabilecek staja engel yasal bir kısıtlama olması durumunda başvuru yapılmış olsa bile, staj sigorta giriş işlemleri ve stajlar yapılamayacaktır.

Staj başvuruları, aşağıda belirtilen yol haritası izlenerek internet üzerinden yapılacaktır.

STAJ BAŞVURULARI, STAJ BAŞLAMA TARİHİNDEN EN AZ 2 HAFTA ÖNCE OLMAK KAYDI İLE HERHANGİ BİR ZAMANDA YAPILABİLİR.

1

Öğrencilerimiz staj başvurusu için, web sayfamızda bulunan Zorunlu Staj Formunu (Form için tıklayınız), tek nüsha halinde elektronik ortamda doldurduktan sonra basılı halde imzalayarak, resim veya PDF belge formatında, ilgili bölüm staj komisyonu başkanına, elektronik PDF belge şeklinde güncel detaylı transkriptleri (OBS sisteminden alınacak) ile birlikte e-posta ekinde göndereceklerdir.

STAJ TARİHLERİNİ BELİRLEME ve KONTROL İÇİN KULLANABİLECEĞİNİZ ARAÇ İÇİN tıklayınız

2

Bölüm staj komisyonu başkanları, staj başvurusu, staj yeri ve tarihleri uygun olan staj başvuru e-postalarını dekanlık onayı için (turkay.kotan@erzurum.edu.tr) adresine “staj başvurusu uygundur” notu ile yönlendireceklerdir.

3

Dekanlık onayı yapılan staj başvuruları, öğrencinin başvuru formunda beyan ettiği e-posta adresine elektronik olarak gönderilecektir.

4

Öğrenciler, başvuru formundaki firma onayı için, bu elektronik dosyayı ilgili kurum/kuruluşa e-posta yoluyla veya elden onaylatarak, bu staj yeri onaylı başvuru formunu yine elektronik resim veya PDF belge şeklinde (turkay.kotan@erzurum.edu.tr) adresine e-posta ekinde göndereceklerdir.

5

Dekanlığımızca, Sağlık Kültür Daire Başkanlığımıza staj sigorta işlemi ve onayı yaptırılan staj başvuru formları, staj başlama tarihinden önce gerekli tüm onay işlemleri tamamlanmış şekilde, öğrencinin başvuru formunda beyan ettiği e-posta adresine elektronik olarak gönderilecektir.

Bölümlerimiz Staj Komisyonu Başkanları

Makine Müh.

Dr. Onur ÇOMAKLI

onur.comakli@erzurum.edu.tr

İnşaat Müh.

Doç. Dr. M. Yasin ÇODUR

mycodur@erzurum.edu.tr

Elekrik-Elekronik Müh.

Dr. Meltem GÖR BÖLEN

meltem.gor@erzurum.edu.tr

Bilgisayar Müh.

Dr. Saeıd AGAHIAN

saeid.agahian@erzurum.edu.tr



   


ETÜ Asistan Snow