2.Uluslararası Eğitim ve Değişim Sempozyumu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi,  Akademik Platform, Eğitim ve Değişim Derneği ile birlikte organize edilen 2. Uluslararası Eğitim ve Değişim Sempozyumu ISEC2021, 01-03 Ekim 2021 tarihlerinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde gerçekleştirilecektir. Ana teması "Mesleki Eğitim" olarak belirlenen sempozyumda kabul edilen tüm bildiriler DOI numarası ve ISSN numarası ile online olarak yayımlanacaktır. Bu sempozyum kapsamında, eğitim alanında çalışan tüm akademisyenleri, uzmanları, bürokratları, kurumları, vakıfları, öğrencileri, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek karşılıklı bilgi, düşünce, deneyim ve beceri paylaşımı ortamının oluşturulmasını amaçlamaktadır.