Duyurular

--Geçmişten günümüze kullanılan parlamento dilinin anlaşılmasını kolaylaştırmak ve tutanak metinleri arasında bir köprü oluşturmak amacıyla TBMM Başkanlığınca hazırlanan Meclis-i Mebusan ve Meclis-i Ayan Tutanak Terimleri  Sözlüğü’ ne  ulaşmak için tıklayınız.

Girişimcilik Dergisi Makale Çağrısı

Ulusal ve uluslararası platformda hem akademi hem de iş dünyasına katkı sağlayarak öncü olmayı amaçlayan dergide; “girişimcilik” ana başlığı altında yönetim organizasyon, liderlik, stratejik yönetim, pazarlama, inovasyon, finans, muhasebe, denetim, uluslararası işletmecilik, kalite, etik, örgüt çalışmaları, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk, tasarım, örgütsel davranış, aile işletmeleri, iletişim, üretim yönetimi vb.  alanlarında güncel konuları içeren özgün makale, araştırma, metodolojik ve teorik bilimsel çalışmalar yer alacaktır. Makale gönderimi için siz değerli akademisyen ve araştırmacıların çalışmalarını info@turkishjournalofentrepreneurship.com veya editor@turkishjournalofentrepreneurship.com adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız