English E-Posta Öğrenci Bilgi Sistemi EBYS Portal
Yemek Listesi

EYLÜL MENÜSÜ

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

 

5 Eylül

Ezogelin Çorbası

Tavuk Sote

Şeh. Pirinç Pilavı

Ayran

6 Eylül

Yayla Çorbası

Sulu Köfte

Soslu Makarna

Kavun

7 Eylül

Mercimek Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Bulgur Pilavı

Cacık

8 Eylül

Şehriye Çorbası

Kağıt Kebabı

Soslu Makarna

Yalancı Tavukgöğsü

11 Eylül

Yoğurt Çorbası

Etli Taze Fasulye

Sade Pirinç Pilavı

Karpuz

12 Eylül

Şehriye Çorbası

Tavuk But (Yeşillikle)

Şakşuka

Kadayıf Dolması

13 Eylül

Mercimek Çorbası

Et Haşlama

Bulgur Pilavı

Çoban Salata

14 Eylül

Ayran Çorbası

Fırın Köfte

Peynirli Makarna

Kazandibi

15 Eylül

Domates Çorbası

Tavuk Pirzola (Yeşillikle)

Şeh. Pirinç Pilavı

Cacık

18 Eylül

Ezogelin Çorbası

Sulu Köfte

Soslu Makarna

Üzüm

19 Eylül

Domates Çorbası

Patates Musakka

Şeh. Pirinç Pilavı

Cacık

20 Eylül

Tavuksuyu Çorba

Tepsi Kebabı (Püreli)

Sade Makarna

Şekerpare

21 Eylül

Mercimek Çorbası

Haşlama Tavuk

Bulgur Pilavı

Karışık Turşu

22 Eylül

Şehriye Çorbası

Etli Türlü

Patatesli Milföy B.

Karışık Komposto

25 Eylül

Mercimek Çorbası

Tavuklu Elbasan Tava

Sade Pirinç Pilavı

Çoban Salata

27 Eylül

Şehriye Çorbası

Kadınbudu Köfte

Karışık Kızartma

Sütlaç

28 Eylül

Ezogelin Çorbası

Etli Kuru Barbunya

Şeh. Pirinç Pilavı

Ayran

28 Eylül

Yoğurt Çorbası

Etli Güveç

Soslu Makarna

Kakaolu Puding

29 Eylül

Domates Çorbası

Et Döner

Bulgur Pilavı

Mevsim Salata

 

 

 


REKTÖRÜN MESAJI

ETÜ, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkan Erzurum’da kurulan devlet üniversitesidir. Ülkemizde halihazırda 200 üniversite var olup bunlardan DEVAM

ETÜ TANITIM

Lisans ve Yüksek Lisans Değişim Programları Öğrencilerimiz, Avrupa ve Amerika’daki eğitim kurumlarıyla yapılacak Erasmus gibi DEVAM

İŞBİRLİĞİ ve PROTOKOLLER

ETÜ ile İTÜ, YTÜ ve ODTÜ Arasında Eğitim-Öğretim Faaliyetlerinde Öğretim Elemanlarının ve Öğrencilerin İşbirliğini Teşvik Etmek, Mevcut İmkanların Ortak DEVAM