English E-Posta Öğrenci Bilgi Sistemi EBYS Portal
Yemek Listesi

NİSAN 2017

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

3 Nisan

Ezogelin Çorbası

Beşamel Sos. Tavuk

Şeh. Pirinç Pilavı

Mevsim Salata

4 Nisan

Yoğurt Çorbası

Tas Kebap

Peynirli Makarna

Muz

5 Nisan

Mercimek Çorbası

Etli Barbunya Y.

Bulgurlu Pirinç P.

Cacık

6 Nisan

Şehriye Çorbası

Tepsi Köfte

Soslu Makarna

Yalancı Tavukgöğsü

7 Nisan

Domates Çorbası

Tavuk Sote

Sade Pirinç Pilavı

Ayran

10 Nisan

Ayran Çorbası

Kuru Köfte (Yeşillikle)

Sade Makarna

Meyveli Kup

11 Nisan

Mercimek Çorbası

Tavuk Döner

Şeh. Pirinç Pilavı

Çoban Salata

12 Nisan

Şehriye Çorbası

Bahçıvan Kebap

Peynirli Tepsi B.

Karışık Komposto

13 Nisan

Ezogelin Çorbası

Haşlama Et

Nohutlu Pirinç P.

Elma

14 Nisan

Tavuksuyu Çorba

Etli Türlü

Soslu Makarna

Kakaolu Puding

17 Nisan

Domates Çorbası

Tavuk Nugget (Yeşillikle)

Şeh. Pirinç Pilavı

Ayran

18 Nisan

Ayran Çorbası

Şehriyeli Güveç

Zeytinyağlı Türlü

Tulumba Tatlısı

19 Nisan

Ezogelin Çorbası

Sulu Köfte

Şeh. Pirinç Pilavı

Muz

20 Nisan

Mercimek Çorbası

Karışık Musakka

Sade pirinç P.

Yoğurt

21 Nisan

Şehriye Çorbası

Tavuk Şiş

Sade makarna

Brokoli Salatası

24 Nisan

Şehriye Çorbası

Karışık Kıy. Dolma (Yoğurtla)

Pey. Milföy Börek

Karışık Hoşaf

25 Nisan

Süzme Mercimek Ç.

Etli Kuru Fasulye

Şeh. Pirinç Pilavı

Turşu

26 Nisan

Yayla Çorbası

Fırın Tavuk (Yeşillikle)

Soslu Makarna

Şekerpare

27 Nisan

Ezogelin Çorbası

Mantarlı Et Sote

Şeh. Pirinç Pilavı

Cacık

28 Nisan

Domates Çorbası

Kuru Köfte (Yeşillikle)

Karışık Kızartma

Haşhaşlı Revani

REKTÖRÜN MESAJI

ETÜ, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkan Erzurum’da kurulan devlet üniversitesidir. Ülkemizde halihazırda 200 üniversite var olup bunlardan DEVAM

ETÜ TANITIM

Lisans ve Yüksek Lisans Değişim Programları Öğrencilerimiz, Avrupa ve Amerika’daki eğitim kurumlarıyla yapılacak Erasmus gibi DEVAM

İŞBİRLİĞİ ve PROTOKOLLER

ETÜ ile İTÜ, YTÜ ve ODTÜ Arasında Eğitim-Öğretim Faaliyetlerinde Öğretim Elemanlarının ve Öğrencilerin İşbirliğini Teşvik Etmek, Mevcut İmkanların Ortak DEVAM