English E-Posta Öğrenci Bilgi Sistemi EBYS Portal
Yemek Listesi

OCAK MENÜSÜ

02 Ocak

Yayla Çorbası

Etli Kuru Fasulye

Şeh. Pirinç Pilavı

Vişne Komposto

03 Ocak

Tarhana Çorbası

Soslu Tavuk Kız.

Mer. Bulgur Pilavı

Kakaolu Puding

04 Ocak

Kır. Mercimek Ç.

Kızartma Et

Nohutlu Pirinç P.

Tulumba

05 Ocak

Kesme Çorba

Yumurtalı Kıyma

Sade Makarna

Yoğurt

06 Ocak

Ezogelin Çorbası

Etli Mevsim Türlü

Erişte

Mandalina

09 Ocak

Saray Çorba

Kıymalı Ispanak

Makarna

Tepsi Kadayıf

10 Ocak

Tarhana Çorbası

Haşlama Tavuk

Acılı Bulgur Pilavı

Cacık

11 Ocak

Kesme Çorba

Sulu Köfte

Rulo Börek

Vişne Komposto

12 Ocak

Sarı Mercimek Ç.

Et Sote

Şeh. Pirinç Pilavı

Elma

13 Ocak

Tavuklu Şeh. Ç.

Etli Nohut

Sebzeli Pirinç P.

Çikolatalı Puding

16 Ocak

Köylü Çorba

Etli Taze Fasulye

Sade Makarna

Yoğurt

17 Ocak

Ezogelin Çorbası

Alabalık

Fasulye Piyaz

Helva

18 Ocak

Tavuklu Pirinç Ç.

Kıy. Ispanak

Soslu Makarna

Yoğurt

19 Ocak

Sebze Çorbası

Tavuk sote

Şeh. Pirinç Pilavı

Tulumba Tatlısı

 

20 Ocak

Kır. Mercimek Ç.

Izgara Köfte

Domatesli Pirinç P.

Meyve Suyu

23 Ocak

Tarhana Çorba

Etli Kuru Fasulye

Şeh. Pirinç Pilavı

Karışık Turşu

24 Ocak

Domates Çorbası

Haşlama Et

Acılı bulgur Pilavı

Sütlaç

25 Ocak

Bul. Yeşil Mer. Ç.

Patates Oturtma

Sade Makarna

Lokma Tatlısı

 

26 Ocak

Toyga Çorbası

Tavuk Döner

Pirinç Pilavı

Ayran

27 Ocak

Ezogelin Çorbası

Kıymalı Kapuska

Pey. Milföy Böreği

Kayısı Üzüm Hoşafı

30 Ocak

Sarı Mercimek Ç.

Etli Taze Fasulye

Soslu Makarna

Meyve

31 Ocak

Şehriye Çorbası

Haşlama Tavuk

Nohutlu Pirinç P.

Aşure

 

 

 

 

REKTÖRÜN MESAJI

ETÜ, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkan Erzurum’da kurulan devlet üniversitesidir. Ülkemizde halihazırda 200 üniversite var olup bunlardan DEVAM

ETÜ TANITIM

Lisans ve Yüksek Lisans Değişim Programları Öğrencilerimiz, Avrupa ve Amerika’daki eğitim kurumlarıyla yapılacak Erasmus gibi DEVAM

İŞBİRLİĞİ ve PROTOKOLLER

ETÜ ile İTÜ, YTÜ ve ODTÜ Arasında Eğitim-Öğretim Faaliyetlerinde Öğretim Elemanlarının ve Öğrencilerin İşbirliğini Teşvik Etmek, Mevcut İmkanların Ortak DEVAM