DUYURULAR

•   Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Genel Sağlık Sigortası Hakkında Önemli Duyuruya Ulaşmak için LÜtfen Tıklayınız.

•   Kısmı Zamanlı olarak çalışmak isteyen Arkadaşlar, bilgi almak için lütfen Tıklayınız.

•   Sevgili Arkadaşlar ''Artık size çok daha yakınız!'' Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan "İletişim Formu" nu doldurarak her türlü istek ve şikâyetlerinizi bize bildirip hızlı ve kesin çözümler alabilir, görüşlerinizi sunabileceğiniz birimlerle iletişime geçebilirsiniz.

•    Psikolojik Danışmanlık Birimi hizmete girmiştir. Hakkında bilgi almak için Lütfen Tıklayınız.

•    "Buz Hokey Takımı"na katılmak için bize ulaşın. Afiş ve Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız.

•    Okçuluk'a katılmak ve hakkında bilgi almak için Lütfen Tıklayınız.

•    "Basketbol Takımı"na katılmak için bize ulaşın. Afiş ve Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız.

•    Halk Dansları Topluluğu Çalışmaları Başlıyor. Afiş ve Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız.

•    Dekoratif El Sanatları Kursu Afiş ve Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız.

•    Kasım ayına ait Üniversitemiz yemek listesine ulaşmak için Tıklayınız.

•    Üniversitemiz "Kayıt Bilgi Rehberi"ne Ulaşmak İçin Tıklayınız.

•    Üniversitemiz Kız Öğrenci Yurdu Bahar Dönemi Kayıtları Başlamıştır Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız.