Maliye Bakanı Sayın Naci AĞBAL  Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini Ziyaret Etti

11.04.2017

Fazıl Şenel Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini Ziyaret Etti

09.04.2017

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Üst Kurul Üyesi Fazıl Şenel üniversitemiz Merkez Kütüphanesini ziyaret etti.

MEMLEKET HİZMETİNDE 70 YIL

06.04.2017

Erzurum Şehir Arşivi ve OKU/YORUM Kitap Kulübü olarak yıllarını Erzurum’a ve Türkiye’ye hizmete adamış Ahmet Bahattin DOĞUSOYLU ’yu kütüphanemizde misafir ettik.,

Çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği programa Ahmet Bahattin DOĞUSOYLU Erzuruma yapmış olduğu katkıları ve tecrübelerini katılımcılara aktardı.

Kültür Kurumu  İlköğretim Okulu Üniversitemizi Ziyatet Etti

Erzurum Kültür Kurumu  İlköğretim Okulu öğrencilerini Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde ağırladık. Merkez Kütüphanemizi gezen minik öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verildi. Kitapları ve kütüphaneyi merakle gezen minik öğrencilerimize program sonrası kokteyl verildi ve kitap hediye edildi.

KİTABIN SERÜVENİ

OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın düzenlediği 53. Kütüphane Haftası Programı kapsamında konuşmacı olarak OKU-YORUM Gelişim Kulübü danışmanı Doç. Dr. Melike GÖKCAN konuk oldu.

30 Mart  Perşembe günü Merkez Kütüphanemizde gerçekleşen organizasyona çok sayıda öğrenci  katıldı.

Doç. Dr. Melike Gökcan sunumunda, kitabın tarihsel gelişimi ve kütüphaneler hakkında bilgi verdi ve soruları yanıtladı.

Sunumun sonunda, bir yıl boyuncu kütüphanemizden en fazla ödünç kitap alan 3 öğrenciye teşekkür belgesi verildi  ve kitap hediye edildi. Organizasyon sonunda misafirlerimize kokteyl verildi.

MİNİK MİSAFİRLERİMİZİ MERKEZ KÜTÜPHANEMİZDE AĞIRLADIK

53. Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen İlköğretim Okulu öğrencilerini Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde ağırladık. Merkez Kütüphanemizi gezen minik öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verildi. Kitapları ve kütüphaneyi merakle gezen minik öğrencilerimize program sonrası kokteyl verildi ve kitap hediye edildi.

ERZURUM İBRAHİM HAKKI FEN LİSESİ ÜNİVERSİTEMİZ  MERKEZ KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİ

53. Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencilerini Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde ağırladık. Kütüphane Tarihi hakkında Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU’nun kısa konuşmasından sonra Üniversitemiz kütüphanesi  faaliyetleri ve hizmetleri hakkında öğrencilere bilgi  verildi. Program sonrasında kokteyl verildi ve öğrencilere kitap hediye edildi.