Erzurum Teknik Üniversitesi 2016-2017 Yaz Okulu

-Fen Fakültesi

-Edebiyat Fakültesi

Açıklama:

-Açılması muhtemel dersler öğrenci bilgi sisteminde açılarak, derslere ön kayıt alınacaktır.

-Bir ders için en az 25 öğrenci ön kayıt yapıp ücret ödemesi halinde ders açılacaktır. Bu sayının altında kalan dersler açılmayarak ders için ödenen ücret daha sonra iade edilecektir.

-Derslere ön kayıt ve ücret ödeme işlemleri 28-29 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. Kesin açılacak dersler de 29 Haziran saat 17.00'de ilan edilecektir.

-Ders ücretleri Halkbank şubelerinden Erzurum Teknik Üniversitesi Harç Hesabına öğrenci numarasıyla ödenecektir.

Not: Üniversitemiz Senatosu’nun 28.01.2016 tarihinde aldığı karar doğrultusunda, yaz okulunda açılan dersin aynı ildeki başka bir üniversiteden açılması halinde bu dersin üniversitemizden alınmasına karar verilmiştir.

*Misafir Öğrenciler

-Başka bir Üniversitede öğrenim gören ve yaz okulunda Üniversitemizden ders almak isteyen öğrencilerin 29 Haziran'a kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

-Başvuru esnasında öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi alınacaktır.

-Misafir öğrenciler, kayıtları yapıldıktan sonra ders seçimi yapıp ücret ödeyerek ön kayıt yapabilirler.

-Yaz okulu sonunda mağduriyet yaşamamanız için Üniversitenizden, ilgili dersi Erzurum Teknik Üniversitesinden alabileceğinize dair kurul kararı çıkarma, izin alma gibi işlemleri yapmanız gerekebilir. Bununla ilgili olarak Üniversitenizin öğrenci işlerine müracaat ediniz.

Yaz Okulu Ders Ücretleri

Yaz Okulu Akademik Takvimi

Erzurum Teknik Üniversitesi - Yaz Okulu Yönergesi

667 Sayılı KHK ile Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarından Gelen Öğrencilerin Dikkatine

Ödeme Tablosu İçin tıklayınız.

20.06.2017

Öğrenci Belgeleri www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapılarak Yüksek Öğretim Kurumu Öğrenci Belgesi Sorgulama kısmından alınabilir.