U23 GÜREŞ ŞAMPİYONASININ AÇILIŞI ÜNİVERSİTEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda organize edilen U23 Güreş Şampiyonası’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

9 Şubat Cuma günü Erzurum Teknik Üniversitesi Spor ve Etkinlik salonunda yapılan açılış töreninde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN ve Erzurum Valisi Seyfettin AZİZOĞLU açılış konuşmalarını yaptılar. Konuşmacılara Türkiye Güreş Federasyonu yöneticileri tarafından plaket takdim edildi.

Programın devamında Erzurum Büyükşehir Belediyesi mehter takımı’nın kısa gösterisinin ardından  final müsabakaları gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcular için düzenlenen madalya töreninin ardından program sona erdi.

Spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği U23 Güreş Şampiyonası 11 Mart Pazar gününe kadar devam edecek.