SPOR VE ETKİNLİK SALONUMUZUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Hayata değer katan, özgüven sahibi ve ülkemizin geleceğini inşa eden nesiller yetiştirmeyi hedefleyen, aynı zamanda öğrencilerine ve mensuplarına her anlamda kaliteli imkanlar sunmayı hedefleyen üniversitemizde modern bir Spor ve Etkinlik Salonunun açılışını gerçekleştirdik.

3 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen açılış programına Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güral Alpar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, CurlingFederasyonu Başkanı Kenan Şebin, Pusula Gazetesinden Nurullah Pala ve Milletin Sesi Gazetesinden Hüseyin Atalay’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve misafir katıldı.

Program, açılış kurdelasının kesilmesinden sonra protokol ve basın mensupları arasında yapılan Futsal (salon futbolu) açılış maçıyla devam etti. Renkli görüntülere sahne olan maç sonrasında verilen kokteyl ile program sona erdi.