REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi öğrencileri ile bir söyleşide buluştu.

Geçtiğimiz günlerde üniversitemiz ile Prof. Dr.  Necmeddin Erbakan Fen Lisesi arasında bir protokol imzalanmış ve iki kurum arasında eğitim işbirliği kararı alınmıştı. İmzalanan protokol çerçevesinde ilk program 22 Aralık Cuma günü Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Rektörümüzün yanı sıra Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. M. Yasin Çodur’un da katıldığı programda Rektörümüz, Erzurum Teknik Üniversitesi’nin öğrencilerine sunduğu imkanların yanı sıra yükseköğrenim süreci hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Söyleşi programının sonunda Okul müdürü Osman Coşkun tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya hediye takdim edildi.