REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI’YA ZİYARET

Tokat Sanayici İşadmları Derneği TOSİAD İstanbul Şube Başkanı Ender Demirtaş ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler. Ender Demirtaş’a, Tokatspor Asbaşkanı Hasan Hüseyin Koç, TOSİAD Tokat Şube Başkanı Funda Tetik, Tokat Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Sansar, TOSİAD İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tutar, Cengiz Çevik, TOSİAD İstanbul Şube Denetleme Kurulu Üyeleri Nurettin Özdemir, Gökhan Çaka, TOSİAD İstanbul Şube Üyeleri Şule Yıldıztaş, Ahmet Emre Çarıklıoğlu, Baki Toraman, TOSİAD Tokat Şube Üyeleri Murat Şahin, Hüseyin Şanlı ve Bayburt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hamdi Selman eşlik ettiler.

30 Eylül 2017 Cuma günü gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı konuklarını Rektörlük makamında ağırladı ve kendilerine Erzurum Teknik Üniversitesi hakkında detaylı ilgiler verdi.