MKYK ÜYESİ EFKAN ALA, REKTÖRÜMÜZ YAYLALI'YI ZİYARET ETTİ

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala ve beraberindeki heyet Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı makamında ziyaret etti.

1 Ağustos Salı günü Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Sayın Efkan Ala’ya Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mevlüt Doğan ve AK Parti Erzurum İl Başkanı M. Emin Öz eşlik etti.

Üniversitemizin gerçekleştirdiği bilimsel ve akademik çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını ifade eden Ala Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya teşekkürlerini sundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Yaylalı ise Üniversitemizin başta Erzurum olmak üzere bölgemiz ve ülkemize değer katmaya devam edeceğini belirtti.