ERZURUM’UN İLK ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonuna ev sahipliği yaptık. Basın Halkla İlişkiler birimimizin organize ettiği; üniversitemiz ve Unilook Türkiye tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik 15-16 Mayıs tarihlerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Edebiyat Fakültesi binası fuaye alanında gerçekleşti.

Atatürk Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu 17 devlet ve vakıf üniversitesi stand açarak ilimizdeki 11 ve 12. Sınıf öğrencileri ile buluştu. “Doğru Tercih, Doğru Öğrenci” sloganı ile düzenlenen etkinlikte öğrenciler üniversiteler hakkında geniş ve etkin bilgi sahibi olurken üniversiteler de ilimizdeki öğrencilere kendilerini daha iyi ifade edebilme imkanı buldular.

Yaklaşık 4 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuar, 15 Mayıs Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın açılış konuşması ile başladı. Açılış kurdalesini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Songül Duman, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. M. Yasin Codur ve Unilook Türkiye Genel Müdürü Caner Işkın ile birlikte kesen Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, ilimizde ilk defa düzenlenen bu çapta bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Basın Halkla İlişkiler Birimimiz tarafından açılan tanıtım standında, ziyaret eden öğrencilere ETÜ hakkında detaylı bilgiler verildi. Bölümlerimiz, akademik ve sosyal imkanlarımız, sportif ve kültürel faaliyetlerimiz hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler üniversite tercih dönemi için önemli bir adım atmış oldular.