REKTÖRÜMÜZ “REKTÖRLER KONUŞUYOR” SÖYLEŞİSİNE KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Sinop Üniversitesi’nce düzenlenen “Rektörler Konuşuyor” söyleşisine konuşmacı olarak katıldı. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın moderatörlüğünde Boyabat İİBF’de düzenlenen söyleşiye Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile birlikte katılan Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı dinleyicilere “Üniversitelerin Dünü-Bugünü” hakkında bilgiler verdi.

Öğrenci ve dinleyicilerin yazılı olarak sundukları sorulara üniversite, akademisyenlik, yöneticilik ve eğitim ekseninde cevap veren Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı ve Prof. Dr. Yıldız mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

Söyleşi sonunda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Prof. Dr. Yıldız ve Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya katılımlarından dolayı şükranlarını sunarak hediye takdiminde bulundu.