İLİMİZDEKİ TÜM KAMU KURUMLARI BİR PORTALDA BULUŞUYOR

Üniversitemiz, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen www.erzurumkentportali.com internet sitesinin imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin katıldı.

Açılış konuşmasını Erzurum Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu’nun yaptığı imza töreninde konu ile alakalı bir değerlendirmede bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, imzası atılarak hayata geçirilen portalın ilimiz ve ilimizde yaşayan vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının iştiraki ile hayata geçirilecek olan bu çalışmanın bireysellikten arınıp birlik ve beraberlik ruhuyla ilimize neler yapılabileceğini planlaması açısından önemli bulduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı, hayat boyu öğrenmede birlikte hareket etmenin önemine değindi. Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı ayrıca yapılan bu çalışma ile hem ilimizdeki vatandaşların tüm kamu kurum faaliyetlerinden haberdar olabileceğini, hem de yıl içerisindeki planlanan programların çakışma ihtimalinin azalacağını sözlerine ekledi.