15 TEMMUZ ANISINA BUZ HOKEYİ TURNUVASI DÜZENLEDİK

Üniversitemiz ev sahipliğinde “15 Temmuz Kahramanları Dörtlü Buz Hokeyi Turnuvası” düzenlendi. 29-30 Aralık 2016 tarihlerinde Üçbinlik Buz Arena’da gerçekleşen turnuvaya Erzurum Büyükşehir Belşediyesi ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de destek verdi.

15 Temmuz Kahramanları Turnuvası’na Erzurum Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi Takımları katıldı.

İzleyici olarak katıldığı final müsabakası sonunda sporculara madalyalarını takan Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, ETÜ olarak 15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız dedi ve sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.