İBRAHİM HAKKI FEN LİSESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROKOLÜ İMZALADIK

Üniversitemiz ile Palandöken İbrahim Hakkı Fen Lisesi arasında eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokole göre İ.H.F. Lisesi öğrencileri Rektörlüğümüzün uygun göreceği yer ve zamanlarda laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, spor salonu gibi sosyal tesislerimizden yararlanabileceklerdir.

7 Aralık 2016 Çarşamba günü Rektörlük binamızda Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve İbrahim Hakkı Fen Lisesi Müdürü Yücel Gökçe tarafından imzalanan protokol metnine göre, 9. 10. ve 11. sınıf öğrencilerine Lise tarafından önerilecek konularda bilimsel çalışmalara yönelik program ve proje hazırlanması hususunda ETÜ tarafından bilimsel danışmanlık hizmeti verilecektir. Ayrıca öğrenci, öğretmen, veli ve paydaşlara yönelik tertip edilecek eğitici ve öğretici seminer, panel ve konferanslar için akademik personel temini sağlanacaktır.

Daha önce DAP İdaresi Başkanlığı ile “Mucit Bank” projesi kapsamında ilimizin orta öğretim öğrencilerine yönelik bilimsel ve inovatif çalışma alanı ve imkanı sağlamaya başlayan Erzurum Teknik Üniversitesi; kuruluş vizyonundaki “Toplumla iç içe olmak” ifadesi doğrultusunda yeni bir adımını da İ. H. F. Lisesi ile yapılan işbirliği protokolü ile atmış oldu.