17.1.2017

ETÜ 2018-2022 STRATEJİK PLAN TOPLANTISI YAPILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi 2018-2022 Stratejik Plan Hazırlama Dış Paydaşlar İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

4.1.2017

İLİMİZDEKİ TÜM KAMU KURUMLARI BİR PORTALDA BULUŞUYOR
Üniversitemiz, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen www.erzurumkentportali.com internet sitesinin imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin katıldı.

2.1.2017

15 TEMMUZ ANISINA BUZ HOKEYİ TURNUVASI DÜZENLEDİK
Üniversitemiz ev sahipliğinde “15 Temmuz Kahramanları Dörtlü Buz Hokeyi Turnuvası” düzenlendi.

28.10.2016

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ETÜ’DE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
Ülkemizin Demokrasisine, milli birlik ve beraberliğine kasteden hainlerin kalkışmasıyla gerçekleşen 15 Temmuz Darbe Girişimi sonucu hayatını kaybeden 241 şehidimiz anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi.

19.10.2016

ETÜ, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2016-2017 Yükseköğretim Akademik Açılış Töreni’ne katıldık.

24.8.2016

ÖĞRENCİ YAŞAM MERKEZİ’NİN İLK ETABI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak bir büyük yatırım hamlesinin daha ilk adımını attık. Öğrenci Yaşam Merkezi’nin birinci etabı olan Merkez Yemekhane binasının temeli bugün, 24 Ağustos 2016 tarihinde atıldı.

11.7.2016

ETÜ’ DE BAYRAMLAŞMA
ETÜ yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren tören, Rektörlük Hizmet Binasında yapıldı.

30.5.2016

ÇİN GUANGZHOU ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPTIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Çin Guangzhou Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Üniversiteleri Temsilciler Kurulu Konferansı’na katıldı.

9.5.2016

ÜNİVERSİTEMİZ TRAFİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Erzurum’ da Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

7.4.2016

GELENEKSEL ‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın geleneksel olarak düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta eğitimci-yazar Murat Ertaş konuk oldu.