5.5.2016

‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak konuk oldu.

4.5.2016

TÜRKİYE –TUNUS ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORUMU İTÜ’DE YAPILDI
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “2. Türkiye-Tunus Üniversiteleri İşbirliği Forumu” 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

28.4.2016

ULUSLARARASI EKONOMİK EĞİLİMLER VE TÜRKİYE KONULU KONFERANS YAPILDI.
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın Başdanışmanı Dr. Cemil Ertem’ in Konuşmacı olarak katıldığı ‘’Uluslararası Eğilimler ve Türkiye ‘’ konulu konferans gerçekleşti.

25.4.2016

49 ÜLKEDEN YÜZLERCE ÖĞRENCİ İLE AZİZİYE MEYDANINDA BULUŞTUK
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) Erzurum’da üçüncüsünü organize ettiği Uluslararası Öğrenci Buluşmasına katıldık.

19.4.2016

ERKEK ÖĞRENCİ YURDUMUZUN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI
Üniversitemiz öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak 1500 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdunun temel atma töreni yapıldı.

15.4.2016

ETÜ-ARAS A.Ş. İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
"Yarınları Birlikte Şekillendirelim" sloganı ile yola çıkan ve kuruluşundan bu yana hep yeniliklerin öncüsü olan Erzurum Teknik Üniversitesi ile Aras Elektrik A.Ş. arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

12.4.2016

YÖK ÜYESİ PROF. DR. RAHMİ ER VE REKTÖRLERDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyesi Prof. Dr. Rahmi Er ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret etti.

7.4.2016

GELENEKSEL ‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın geleneksel olarak düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta eğitimci-yazar Murat Ertaş konuk oldu.

31.3.2016

‘’SESSİZ ORKESTRA’’OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Oku-Yorum Kulübü’ nün düzenlendiği ‘’ Sessiz Orkestra’’ adlı kitap okuma etkinliği yapıldı.

25.3.2016

SAĞLIKLI GENÇLERLE SAĞLIKLI GELECEĞE
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının (SKS) organize ettiği Diyabet ve Obezite’ den Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu program ile öğrencilerimiz hem sağlık taramasından geçtiler hem de bu hastalıklar hakkında detaylı bilgi aldılar.