11.7.2016

ETÜ’ DE BAYRAMLAŞMA
ETÜ yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren tören, Rektörlük Hizmet Binasında yapıldı.

25.6.2016

SAĞLIK BAKANI SAYIN RECEP AKDAĞ’DAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
ETÜ’ nün kuruluşundan bu yana yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Sağlık Bakanı Recep Akdağ üniversitemizi ziyaret ettiler.

10.6.2016

ETÜ - KOSGEB İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Üniversitemiz arasında Ar-Ge ve İnovasyon’a yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

30.5.2016

ÇİN GUANGZHOU ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPTIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Çin Guangzhou Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Üniversiteleri Temsilciler Kurulu Konferansı’na katıldı.

14.5.2016

KAMU SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMA GRUBU 6. KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubunun 6. Koordinasyon Toplantısı 81 ilden yaklaşık 96 öğretim üyesinin katılımı ile 13-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Erzurum’ da gerçekleşti.

9.5.2016

ÜNİVERSİTEMİZ TRAFİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Erzurum’ da Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

5.5.2016

‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak konuk oldu.

19.4.2016

ERKEK ÖĞRENCİ YURDUMUZUN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI
Üniversitemiz öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak 1500 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdunun temel atma töreni yapıldı.

7.4.2016

GELENEKSEL ‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın geleneksel olarak düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta eğitimci-yazar Murat Ertaş konuk oldu.

31.3.2016

‘’SESSİZ ORKESTRA’’OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Oku-Yorum Kulübü’ nün düzenlendiği ‘’ Sessiz Orkestra’’ adlı kitap okuma etkinliği yapıldı.