25.4.2016

49 ÜLKEDEN YÜZLERCE ÖĞRENCİ İLE AZİZİYE MEYDANINDA BULUŞTUK
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) Erzurum’da üçüncüsünü organize ettiği Uluslararası Öğrenci Buluşmasına katıldık.

22.4.2016

KALKINMA BAKANLIĞI EYLEM PLANLARI 1. İZLEME TOPLANTISINA KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, 20 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleşen ve başkanlığını Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz’ın yaptığı Eylem Planları 1. İzleme Toplantısı’na katıldı.

19.4.2016

ERKEK ÖĞRENCİ YURDUMUZUN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI
Üniversitemiz öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak 1500 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdunun temel atma töreni yapıldı.

15.4.2016

ETÜ-ARAS A.Ş. İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
"Yarınları Birlikte Şekillendirelim" sloganı ile yola çıkan ve kuruluşundan bu yana hep yeniliklerin öncüsü olan Erzurum Teknik Üniversitesi ile Aras Elektrik A.Ş. arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

12.4.2016

YÖK ÜYESİ PROF. DR. RAHMİ ER VE REKTÖRLERDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyesi Prof. Dr. Rahmi Er ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret etti.

7.4.2016

GELENEKSEL ‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın geleneksel olarak düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta eğitimci-yazar Murat Ertaş konuk oldu.

31.3.2016

‘’SESSİZ ORKESTRA’’OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Oku-Yorum Kulübü’ nün düzenlendiği ‘’ Sessiz Orkestra’’ adlı kitap okuma etkinliği yapıldı.

25.3.2016

SAĞLIKLI GENÇLERLE SAĞLIKLI GELECEĞE
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının (SKS) organize ettiği Diyabet ve Obezite’ den Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu program ile öğrencilerimiz hem sağlık taramasından geçtiler hem de bu hastalıklar hakkında detaylı bilgi aldılar.

25.3.2016

‘’OKU-YORUM’’ İKİNCİ KÜTÜPHANE BULUŞMASI DÜZENLENDİ
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın geleneksel hale getirdiği Kütüphane Buluşmaları’ nın bu haftaki konuğu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin oldu.

23.3.2016

ETÜ GENÇLERİ TOPLUMSAL CİNSİYETİ KONUŞUYOR
ETÜ Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’ nin (EKAUM) düzenlediği ‘’Kadına Bakış Değişiyor’’ adlı 1. Öğrenci Sempozyumu başladı.