19.10.2016

ETÜ, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2016-2017 Yükseköğretim Akademik Açılış Töreni’ne katıldık.

24.8.2016

ÖĞRENCİ YAŞAM MERKEZİ’NİN İLK ETABI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak bir büyük yatırım hamlesinin daha ilk adımını attık. Öğrenci Yaşam Merkezi’nin birinci etabı olan Merkez Yemekhane binasının temeli bugün, 24 Ağustos 2016 tarihinde atıldı.

19.8.2016

HİKMET KOÇAK’TAN REKTÖRÜMÜZE VEDA ZİYARETİ
Atatürk Üniversitesi 15. Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

11.7.2016

ETÜ’ DE BAYRAMLAŞMA
ETÜ yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren tören, Rektörlük Hizmet Binasında yapıldı.

30.5.2016

ÇİN GUANGZHOU ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPTIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Çin Guangzhou Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Üniversiteleri Temsilciler Kurulu Konferansı’na katıldı.

9.5.2016

ÜNİVERSİTEMİZ TRAFİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Erzurum’ da Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

5.5.2016

‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak konuk oldu.

7.4.2016

GELENEKSEL ‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın geleneksel olarak düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta eğitimci-yazar Murat Ertaş konuk oldu.

31.3.2016

‘’SESSİZ ORKESTRA’’OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Oku-Yorum Kulübü’ nün düzenlendiği ‘’ Sessiz Orkestra’’ adlı kitap okuma etkinliği yapıldı.

25.3.2016

‘’OKU-YORUM’’ İKİNCİ KÜTÜPHANE BULUŞMASI DÜZENLENDİ
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın geleneksel hale getirdiği Kütüphane Buluşmaları’ nın bu haftaki konuğu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin oldu.