4.5.2017

"ERŞA" (Erzurum Şehir Arşivi) ERZURUM KİTAP FUARINDA
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Erzurum Kitap Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dokuz gün sürecek olan ve birçok yazara ve yayınevine ev sahipliği yapan kitap fuarında Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan Erzurum Şehir Arşivi’nin standı da yer aldı.

29.4.2017

20 ÜLKEDEN YÜZLERCE ÖĞRENCİ İLE YAKUTİYE KENT MEYDANINDA BULUŞTUK
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) Erzurum’da dördüncüsünü organize ettiği Uluslararası Öğrenci Buluşmasına katıldık.

13.4.2017

TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZ BAŞLADI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz Tanıtım Günleri etkinliğimiz bugün başladı. Mecidiye Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizi konuk ettiğimiz bugünkü programımız, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın sunumu ile başladı.

12.4.2017

CUMHURBAŞKANIMIZI ÇİÇEKLERLE KARŞILADIK
16 Nisan Halk Oylaması tanıtım mitingi için Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiyi Üniversite kampüsümüz girişinde öğrencilerimizle birlikte karşıladık.

11.4.2017

MALİYE BAKANI SAYIN NACİ AĞBAL’I AĞIRLADIK
Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde düzenlenen “Türkiye Ekonomisi ve Reform Gündemi” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

2.1.2017

15 TEMMUZ ANISINA BUZ HOKEYİ TURNUVASI DÜZENLEDİK
Üniversitemiz ev sahipliğinde “15 Temmuz Kahramanları Dörtlü Buz Hokeyi Turnuvası” düzenlendi.

17.7.2014

ETÜ’DE İFTAR BULUŞMASI
Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen iftar programıyla şehrin üst düzey yönetimi bir araya geldi.

15.7.2014

Rektörümüzün, Trt Okul Konuşması
Rektörümüzün, Trt Okul Kanalında Yayınlanan Konuşması

9.7.2014