5.11.2016

BİLAL ERDOĞAN ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN, üniversitemizi ziyaret etti.

28.10.2016

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ETÜ’DE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
Ülkemizin Demokrasisine, milli birlik ve beraberliğine kasteden hainlerin kalkışmasıyla gerçekleşen 15 Temmuz Darbe Girişimi sonucu hayatını kaybeden 241 şehidimiz anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi.

27.10.2016

ETÜ’DE MEVLANA RÜZGARI
Mesnevi Okyanusundan Bir Damla adlı söyleşide Öğr. Gör. Pouneh Abdullahı FARD Öğrencilere hem Mevlana’yı tanıtmak hem de onun öğretilerinin öğrencilerin gönüllerinde yer etmesi amacıyla Mesneviden çeşitli beyitler okuyarak yorumladı.

19.10.2016

ETÜ, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2016-2017 Yükseköğretim Akademik Açılış Töreni’ne katıldık.

14.10.2016

ETÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen “Öğrenci Kulüp Şenliği” sona erdi. Öğrenci Kulüp temsilcilerinin açtığı stantları ziyaret eden yeni öğrencilerimiz hem öğrenci kulüpleri hakkında bilgi aldılar; hem de kendi ilgi alanlarına uygun gördükleri kulüplere kayıt yaptırdılar.

26.9.2016

ETÜ REKTÖR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE PROF. DR. SONGÜL DUMAN ATANDI
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak, görev süresinin dolması sebebi ile görevini Prof. Dr. Songül Duman’a devretti.

24.8.2016

ÖĞRENCİ YAŞAM MERKEZİ’NİN İLK ETABI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak bir büyük yatırım hamlesinin daha ilk adımını attık. Öğrenci Yaşam Merkezi’nin birinci etabı olan Merkez Yemekhane binasının temeli bugün, 24 Ağustos 2016 tarihinde atıldı.

19.8.2016

HİKMET KOÇAK’TAN REKTÖRÜMÜZE VEDA ZİYARETİ
Atatürk Üniversitesi 15. Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

10.8.2016

ERZURUM VALİMİZDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Erzurum Valimiz Sayın Seyfettin AZİZOĞLU yapımı tamamlanan ve hizmete açılan rektörlük binamızda Rektörümüz Prof. Dr. YAYLALI’yı ziyaret etti.

21.7.2016

“LİDERLİK” KONULU EĞİTİM
Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı tarafından personelimizin bilgi ve birikimlerini artırmaya yönelik planladığı etkinlikler kapsamında 21 Temmuz 2016 tarihinde Üniversitemizde görev yapmakta olan Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Fakülte Sekreterleri, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerine yönelik ‘’Liderlik’’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.