25.12.2017

AKADEMİSYENLERİMİZİN BİR PROJESİ DAHA TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Karataş’ın yürütücülüğünü yapacağı “Biyo-sürfektan tabanlı plazmit izolasyonu için EKO-kit tasarımı” adlı proje TÜBİTAK tarafından desteklendi.

22.12.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi öğrencileri ile bir söyleşide buluştu.

1.12.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE “OSMANLI ARŞİVCİLİĞİ” SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ
Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) tarafından üniversitemizde “Osmanlı Arşivciliği” konulu söyleşi düzenlendi.

1.12.2017

PROF. DR. NURULLAH GENÇ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Meclis Üyesi, Yazar, Şair, Prof. Dr. Nurullah Genç üniversitemizi ziyaret etti.

17.11.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE ERZURUM İÇİN KÜSİ EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
Üniversitemizde Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı ve üniversitemiz işbirliği ile Erzurum için Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) çalışma modeli hazırlanmasına yönelik bir çalıştay gerçekleştirildi.

17.11.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI İİBF İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) istişare toplantısına katıldı.

13.10.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI KOSGEB TOPLANTISINA KATILDI
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un da katılımı ile gerçekleşen “Yeni Kosgeb Yeni Vizyon” temalı bilgilendirme toplantısı Atatürk Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu’nda yapıldı.

4.10.2017

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
2017-2018 Akademik Yılı Açılış Törenimiz Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti.

3.10.2017

YÖK 2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK
2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

5.9.2017

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Rektörlük Binamızda yapıldı.