9.12.2016

KARPAM KARİYER GÜNLERİ PANELİ DÜZENLENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet sonrası iş yaşamlarına özgüveni tam, eğitimli ve pratik donanıma sahip bir şekilde atılmalarını sağlayan Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen Kariyer Günleri Paneli düzenlendi.

8.12.2016

İBRAHİM HAKKI FEN LİSESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROKOLÜ İMZALADIK
Üniversitemiz ile Palandöken İbrahim Hakkı Fen Lisesi arasında eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

14.11.2016

ETÜ TABYALARA YÜRÜDÜ
Erzurum Valiliği tarafından organize edilen Tabyalara Saygı Yürüyüşü ’ne katıldık. 93 Harbi olarak da bilinen ve bundan 139 yıl önce, 1877-1878 yıllarında gerçekleşen Osmanlı-Rus Savaşı’nın en zorlu muharebelerinin geçtiği Erzurum Tabyaları yürüyüşü ile şehit ve gazilerimiz anıldı.

9.11.2016

YÜKSEKÖĞRETİMDE ARAŞTIRMA YÖNETİMİ PANELİNE KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYLALI, YÖK ve TÜBİTAK himayesinde İstanbul Üniversitesinde gerçekleştirilen "YÜKSEKÖĞRETİMDE ARAŞTIRMA YÖNETİMİ: Gelişmeler, Güçlükler ve Fırsatlar" isimli panele katıldı.

5.11.2016

BİLAL ERDOĞAN ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN, üniversitemizi ziyaret etti.

28.10.2016

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ETÜ’DE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
Ülkemizin Demokrasisine, milli birlik ve beraberliğine kasteden hainlerin kalkışmasıyla gerçekleşen 15 Temmuz Darbe Girişimi sonucu hayatını kaybeden 241 şehidimiz anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi.

19.10.2016

ETÜ, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2016-2017 Yükseköğretim Akademik Açılış Töreni’ne katıldık.

24.8.2016

ÖĞRENCİ YAŞAM MERKEZİ’NİN İLK ETABI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak bir büyük yatırım hamlesinin daha ilk adımını attık. Öğrenci Yaşam Merkezi’nin birinci etabı olan Merkez Yemekhane binasının temeli bugün, 24 Ağustos 2016 tarihinde atıldı.

19.8.2016

HİKMET KOÇAK’TAN REKTÖRÜMÜZE VEDA ZİYARETİ
Atatürk Üniversitesi 15. Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

10.8.2016

ERZURUM VALİMİZDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Erzurum Valimiz Sayın Seyfettin AZİZOĞLU yapımı tamamlanan ve hizmete açılan rektörlük binamızda Rektörümüz Prof. Dr. YAYLALI’yı ziyaret etti.