10.6.2016

ETÜ - KOSGEB İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Üniversitemiz arasında Ar-Ge ve İnovasyon’a yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

30.5.2016

ÇİN GUANGZHOU ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPTIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Çin Guangzhou Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Üniversiteleri Temsilciler Kurulu Konferansı’na katıldı.

26.5.2016

İLK MEZUNLARIMIZI VERDİK
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak, ilk mezunlarımızı vermenin heyecanını yaşadık. 2012-2013 döneminde ilk öğrencilerini kabul eden üniversitemiz 25 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen muhteşem bir törenle ilk mezunlarını verdi.

20.5.2016

KAFKASYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ (KÜNİB) TOPLANTISINA KATILDIK
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve Üniversite rektörlerinden oluşan heyetin katıldığı, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)‘in 6. Olağan kongresi 19-20 Mayıs 2016 tarihlerinde Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te yapıldı.

14.5.2016

KAMU SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMA GRUBU 6. KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubunun 6. Koordinasyon Toplantısı 81 ilden yaklaşık 96 öğretim üyesinin katılımı ile 13-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Erzurum’ da gerçekleşti.

9.5.2016

ÜNİVERSİTEMİZİN İLK MEZUNLARI İÇİN HATIRA ORMANI
Sosyal alanda faaliyetlerini hızla devam ettiren Üniversitemizde, KARPAM (Kariyer Planlama-Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Destek Hizmetler Çevre Biriminin organizasyonu ile bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz için bir hatıra ormanı yapıldı

9.5.2016

ÜNİVERSİTEMİZ TRAFİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Erzurum’ da Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

5.5.2016

‘’OKU-YORUM’’ KÜTÜPHANE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
OKU-YORUM Gelişim Kulübü ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ nın düzenlediği Kütüphane Buluşmaları’ na bu hafta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak konuk oldu.

4.5.2016

TÜRKİYE –TUNUS ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORUMU İTÜ’DE YAPILDI
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “2. Türkiye-Tunus Üniversiteleri İşbirliği Forumu” 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

28.4.2016

ULUSLARARASI EKONOMİK EĞİLİMLER VE TÜRKİYE KONULU KONFERANS YAPILDI.
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın Başdanışmanı Dr. Cemil Ertem’ in Konuşmacı olarak katıldığı ‘’Uluslararası Eğilimler ve Türkiye ‘’ konulu konferans gerçekleşti.