3.10.2017

YÖK 2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK
2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

2.10.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI’YA ZİYARET
Tokat Sanayici İşadmları Derneği TOSİAD İstanbul Şube Başkanı Ender Demirtaş ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.

5.9.2017

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Rektörlük Binamızda yapıldı.

2.8.2017

KAMU BAŞDENETÇİSİNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Türkiye Cumhuriyeti Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç üniversitemizi ziyaret etti.

1.8.2017

MKYK ÜYESİ EFKAN ALA, REKTÖRÜMÜZ YAYLALI'YI ZİYARET ETTİ
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala ve beraberindeki heyet Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı makamında ziyaret etti

7.7.2017

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (ETÜSEM) TRT ERZURUM RADYOSU ve RADYO1 ORTAK YAYINI
Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ETÜSEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Yıldırım TRT Erzurum Radyosunda "Bizim Kaygımız Sizin Kaydınız" adlı proje hakkında konuştu.

15.6.2017

TMMOB’DEN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YAYLALI’YA PLAKET
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Başkanı İlhan Tohumcu tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya plaket takdim edildi.

24.5.2017

2016-2017 ÖĞRENİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren üniversitemizin 2016-2017 öğrenim dönemi mezuniyet töreni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşti.

16.5.2017

ERZURUM’UN İLK ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK
Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonuna ev sahipliği yaptık.

11.5.2017

ETÜ-YÜTAM AR-GE İŞBİRLİKLERİ ZİRVESİNE KATILDI
Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında, T.C. Kalkınma Bakanlığı ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde İstanbul Pullmann Hotel ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.