9.12.2016

KARPAM KARİYER GÜNLERİ PANELİ DÜZENLENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet sonrası iş yaşamlarına özgüveni tam, eğitimli ve pratik donanıma sahip bir şekilde atılmalarını sağlayan Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen Kariyer Günleri Paneli düzenlendi.

8.12.2016

İBRAHİM HAKKI FEN LİSESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROKOLÜ İMZALADIK
Üniversitemiz ile Palandöken İbrahim Hakkı Fen Lisesi arasında eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

6.12.2016

ETÜ-DAP İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Üniversitemiz ile Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) arasında “Mucit Bank” protokolü imzalandı.

14.11.2016

ETÜ TABYALARA YÜRÜDÜ
Erzurum Valiliği tarafından organize edilen Tabyalara Saygı Yürüyüşü ’ne katıldık. 93 Harbi olarak da bilinen ve bundan 139 yıl önce, 1877-1878 yıllarında gerçekleşen Osmanlı-Rus Savaşı’nın en zorlu muharebelerinin geçtiği Erzurum Tabyaları yürüyüşü ile şehit ve gazilerimiz anıldı.

9.11.2016

YÜKSEKÖĞRETİMDE ARAŞTIRMA YÖNETİMİ PANELİNE KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYLALI, YÖK ve TÜBİTAK himayesinde İstanbul Üniversitesinde gerçekleştirilen "YÜKSEKÖĞRETİMDE ARAŞTIRMA YÖNETİMİ: Gelişmeler, Güçlükler ve Fırsatlar" isimli panele katıldı.

5.11.2016

BİLAL ERDOĞAN ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN, üniversitemizi ziyaret etti.

4.11.2016

GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİ ETÜ’DE SAHNELENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden oluşan ETÜ Yeşil Enerji Kulübü ile Atatürk Üniversitesi ATÜGEM’in ortaklaşa düzenlediği Robot Günleri programı Merkezi Derslikler Binamızda gerçekleşti.

4.11.2016

ETÜ’DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Üniversitemiz ile Kızılay’ın ortaklaşa organize ettiği “Kan Bağışı Kampanyası” düzenlendi.

28.10.2016

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ETÜ’DE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
Ülkemizin Demokrasisine, milli birlik ve beraberliğine kasteden hainlerin kalkışmasıyla gerçekleşen 15 Temmuz Darbe Girişimi sonucu hayatını kaybeden 241 şehidimiz anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi.

27.10.2016

ETÜ’DE MEVLANA RÜZGARI
Mesnevi Okyanusundan Bir Damla adlı söyleşide Öğr. Gör. Pouneh Abdullahı FARD Öğrencilere hem Mevlana’yı tanıtmak hem de onun öğretilerinin öğrencilerin gönüllerinde yer etmesi amacıyla Mesneviden çeşitli beyitler okuyarak yorumladı.