11.5.2017

ETÜ-YÜTAM AR-GE İŞBİRLİKLERİ ZİRVESİNE KATILDI
Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında, T.C. Kalkınma Bakanlığı ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde İstanbul Pullmann Hotel ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

9.5.2017

REKTÖRÜMÜZ “REKTÖRLER KONUŞUYOR” SÖYLEŞİSİNE KATILDI
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Sinop Üniversitesi’nce düzenlenen “Rektörler Konuşuyor” söyleşisine konuşmacı olarak katıldı.

4.5.2017

"ERŞA" (Erzurum Şehir Arşivi) ERZURUM KİTAP FUARINDA
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Erzurum Kitap Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dokuz gün sürecek olan ve birçok yazara ve yayınevine ev sahipliği yapan kitap fuarında Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan Erzurum Şehir Arşivi’nin standı da yer aldı.

29.4.2017

20 ÜLKEDEN YÜZLERCE ÖĞRENCİ İLE YAKUTİYE KENT MEYDANINDA BULUŞTUK
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) Erzurum’da dördüncüsünü organize ettiği Uluslararası Öğrenci Buluşmasına katıldık.

21.4.2017

BÖLGE REKTÖRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde 19-20 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen Bölge Rektörleri İstişare Toplantısı’na katıldı.

13.4.2017

TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZ BAŞLADI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz Tanıtım Günleri etkinliğimiz bugün başladı. Mecidiye Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizi konuk ettiğimiz bugünkü programımız, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın sunumu ile başladı.

12.4.2017

CUMHURBAŞKANIMIZI ÇİÇEKLERLE KARŞILADIK
16 Nisan Halk Oylaması tanıtım mitingi için Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiyi Üniversite kampüsümüz girişinde öğrencilerimizle birlikte karşıladık.

11.4.2017

MALİYE BAKANI SAYIN NACİ AĞBAL’I AĞIRLADIK
Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde düzenlenen “Türkiye Ekonomisi ve Reform Gündemi” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

8.4.2017

EPDK ÜST KURUL ÜYESİ FAZIL ŞENEL REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Üst Kurul Üyesi Fazıl Şenel üniversitemizi ziyaret etti.

27.3.2017

TÜBİTAK YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ
Her yıl düzenlenen “TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri yarışmasının bu yılki 48. programı Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşiyor.