20.4.2018

2017-2018 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlk mezunlarını 2016 yılında veren üniversitemizin 2017-2018 öğrenim dönemi mezuniyet töreni coşkulu bir kutlamayla gerçekleşti.

15.4.2018

ULUSLARARASI KATILIMLI NOBELYUM BİLİM KONGRESİ TAMAMLANDI
Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Genaktüel Kulübü tarafından organize edilen ve Erzurum’daki ilk Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi olan “Uluslararası Katılımlı Nobelyum Bilim Kongresi” tamamlandı.

12.4.2018

MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZE HATIRA ORMANI
Sosyal ve kültürel alanlarda da faaliyetlerine hızla devam eden Üniversitemizde, KARPAM (Kariyer Planlama-Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Destek Hizmetler Çevre Biriminin organizasyonu ile bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz için bir hatıra ormanı yapıldı.

28.3.2018

REKTÖRÜMÜZ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI üniversitemiz fakültelerinin öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

12.3.2018

KURTULUŞUNUN 100. YILINDA ERZURUM SEMPOZYUMU ÜNİVERSİTEMİZDE BAŞLADI
Erzurum’un kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tertiplenen Osmanlı Hakimiyetinin 500. ve Kurtuluşun 100. Yılında Uluslararası Erzurum Sempozyumu üniversitemizde başladı.

10.3.2018

U23 GÜREŞ ŞAMPİYONASININ AÇILIŞI ÜNİVERSİTEMİZDE GERÇEKLEŞTİ
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda organize edilen U23 Güreş Şampiyonası’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

9.3.2018

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN üniversitemizi ziyaret ettiler.

8.3.2018

ETÜ'DE GÜREŞ ŞÖLENİ
Türkiye Güreş Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan 23 yaş altı Türkiye serbest güreş şampiyonası Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

6.3.2018

ÖĞRENCİLERİMİZE ERASMUS+ ANLATILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ve Erasmus+ Öğrenci Ağları Kulübünün koordinasyonunda İİBF konferans salonunda öğrencilerimize “Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Programı” tanıtıldı.

2.3.2018

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
Bilindiği üzere üniversitelerin akademik ve bilimsel faaliyetleri çeşitli değerlendirme kuruluşları tarafından birtakım kriterler dikkate alınarak ölçülmekte ve kamuoyu ile paylaşılmaktadır