9.11.2016

YÜKSEKÖĞRETİMDE ARAŞTIRMA YÖNETİMİ PANELİNE KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYLALI, YÖK ve TÜBİTAK himayesinde İstanbul Üniversitesinde gerçekleştirilen "YÜKSEKÖĞRETİMDE ARAŞTIRMA YÖNETİMİ: Gelişmeler, Güçlükler ve Fırsatlar" isimli panele katıldı.

5.11.2016

BİLAL ERDOĞAN ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN, üniversitemizi ziyaret etti.

4.11.2016

GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİ ETÜ’DE SAHNELENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden oluşan ETÜ Yeşil Enerji Kulübü ile Atatürk Üniversitesi ATÜGEM’in ortaklaşa düzenlediği Robot Günleri programı Merkezi Derslikler Binamızda gerçekleşti.

4.11.2016

ETÜ’DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Üniversitemiz ile Kızılay’ın ortaklaşa organize ettiği “Kan Bağışı Kampanyası” düzenlendi.

28.10.2016

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ETÜ’DE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
Ülkemizin Demokrasisine, milli birlik ve beraberliğine kasteden hainlerin kalkışmasıyla gerçekleşen 15 Temmuz Darbe Girişimi sonucu hayatını kaybeden 241 şehidimiz anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi.

27.10.2016

ETÜ’DE MEVLANA RÜZGARI
Mesnevi Okyanusundan Bir Damla adlı söyleşide Öğr. Gör. Pouneh Abdullahı FARD Öğrencilere hem Mevlana’yı tanıtmak hem de onun öğretilerinin öğrencilerin gönüllerinde yer etmesi amacıyla Mesneviden çeşitli beyitler okuyarak yorumladı.

19.10.2016

ETÜ, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2016-2017 Yükseköğretim Akademik Açılış Töreni’ne katıldık.

14.10.2016

ETÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen “Öğrenci Kulüp Şenliği” sona erdi. Öğrenci Kulüp temsilcilerinin açtığı stantları ziyaret eden yeni öğrencilerimiz hem öğrenci kulüpleri hakkında bilgi aldılar; hem de kendi ilgi alanlarına uygun gördükleri kulüplere kayıt yaptırdılar.

12.10.2016

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YAYLALI KOSGEB GENEL KURULU VE İCRA KOMİTESİ ÜYESİ SEÇİLDİ
YÖK Yürütme Kurulu’nun 17.08.2016 tarihli toplantısında, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın, 3624 Sayılı KOSGEB Kuruluş Kanunu’nun 6 ve 8. maddeleri uyarınca KOSGEB Genel Kurulu ve İcra Komitesi’nde YÖK Başkanlığı’nı temsilen seçilmesi uygun bulunmuştur.

26.9.2016

ETÜ REKTÖR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE PROF. DR. SONGÜL DUMAN ATANDI
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak, görev süresinin dolması sebebi ile görevini Prof. Dr. Songül Duman’a devretti.