17.1.2017

ETÜ 2018-2022 STRATEJİK PLAN TOPLANTISI YAPILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi 2018-2022 Stratejik Plan Hazırlama Dış Paydaşlar İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

4.1.2017

İLİMİZDEKİ TÜM KAMU KURUMLARI BİR PORTALDA BULUŞUYOR
Üniversitemiz, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen www.erzurumkentportali.com internet sitesinin imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin katıldı.

2.1.2017

15 TEMMUZ ANISINA BUZ HOKEYİ TURNUVASI DÜZENLEDİK
Üniversitemiz ev sahipliğinde “15 Temmuz Kahramanları Dörtlü Buz Hokeyi Turnuvası” düzenlendi.

29.12.2016

BAKANLARIMIZDAN ETÜ ZİYARETİ
DAP İdaresi Yeni Hizmet Binası açılış töreni için ilimize gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan üniversitemizi ziyaret etti.

19.12.2016

ÜNİVERSİTEMİZDE İNOVASYON SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Çağımızın tüm gerekliliklerine ayak uydurma ve yapılan çalışmalarda öncü olma konusunda kararlı olan üniversitemizde “İnovasyonda Yeni ve Kolektif Formlar” Konulu seminer düzenlendi.

12.12.2016

YÖK BAŞKANI PROF. DR. M. A. YEKTA SARAÇ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret ederek fakülte binalarımızı ve laboratuvarlarımızı inceledi.

9.12.2016

KARPAM KARİYER GÜNLERİ PANELİ DÜZENLENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet sonrası iş yaşamlarına özgüveni tam, eğitimli ve pratik donanıma sahip bir şekilde atılmalarını sağlayan Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen Kariyer Günleri Paneli düzenlendi.

8.12.2016

İBRAHİM HAKKI FEN LİSESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROKOLÜ İMZALADIK
Üniversitemiz ile Palandöken İbrahim Hakkı Fen Lisesi arasında eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

6.12.2016

ETÜ-DAP İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Üniversitemiz ile Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) arasında “Mucit Bank” protokolü imzalandı.

14.11.2016

ETÜ TABYALARA YÜRÜDÜ
Erzurum Valiliği tarafından organize edilen Tabyalara Saygı Yürüyüşü ’ne katıldık. 93 Harbi olarak da bilinen ve bundan 139 yıl önce, 1877-1878 yıllarında gerçekleşen Osmanlı-Rus Savaşı’nın en zorlu muharebelerinin geçtiği Erzurum Tabyaları yürüyüşü ile şehit ve gazilerimiz anıldı.