18.6.2018

ETÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Üniversite yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren tören, 18 Haziran Pazartesi günü ETÜ Rektörlük hizmet binasında yapıldı.

6.6.2018

ÜNİVERSİTEMİZ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI’nın ev sahipliğinde düzenlen iftar programında akademik, idari personelimiz ve aileleri bir araya geldi.

30.5.2018

ETÜ’DE İFTAR BULUŞMASI
Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen iftar yemeğinde şehrin üst düzey yönetimi bir araya geldi.

9.5.2018

ETÜ DOĞU ANADOLU ERZURUM KİTAP FUARINDA
Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarındaki yerini aldı.

9.5.2018

ETÜ’YE EN İYİ İLETİŞİM BECERİSİ VE SUNUM ÖDÜLÜ
Hayata pratik çözümler üreten öğrenciler yetiştiren ve bilimsel bilgi ışığında yeni eğitim yaklaşımları ile akademik çalışmalarına devam eden üniversitemiz aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

4.5.2018

ÜNİVERSİTE TANITIM FUARIMIZ TAMAMLANDI
Geçtiğimiz yıl Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonunun ikincisine bu yıl da ev sahipliği yaptık.

27.4.2018

KADİM ŞEHRİMİZ ERZURUM’U ANLATTIK
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Medeniyetimize Yön Veren Kadim Şehirler Mukaddes Mekanlar etkinliği kapsamında orta öğretim öğrencilerini üniversitemizde ağırladık.

27.4.2018

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİNE PATENT ÖDÜLÜ
“Patentle Türkiye” adıyla Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından düzenlenen ve 101 üniversiteden toplam 518 patent başvurusunun yapıldığı yarışmada, Erzurum Teknik Üniversitesi 2017 yılı mezunu ve halen Makine Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışan Fahri MURAT Türkiye üçüncüsü oldu.

25.4.2018

ESRUC 7. OLAĞAN TOPLANTISINA KATILDIK
Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumu (ESRUC) 7. olağan toplantısı Ürdün’ün başkenti Amman'da başladı.

20.4.2018

2017-2018 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlk mezunlarını 2016 yılında veren üniversitemizin 2017-2018 öğrenim dönemi mezuniyet töreni coşkulu bir kutlamayla gerçekleşti.