Yaz Okulu

-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

-Edebiyat Fakültesi

Açıklama:

-Açılan dersler için 22.06.2018 Cuma günü saat 23:59'a kadar kayıt yapılabilecektir.

-İlk kez ders seçip kayıt yapacak öğrenciler, dersi seçip ücretini ödedikten sonra tekrar öğrenci bilgi sisteminden seçimlerini kaydetmesi gerekir.

-Daha önce kayıtlanan öğrencilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

-Açılan derse kayıtlanan öğrenci dersini çıkaramaz.

-Açılmayan ders için ücret ödeyen öğrenciler en geç 29 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar kendilerine ait banka hesabının IBAN numarası ile öğrenci işlerine başvurmaları gerekmektedir.

Not: İade yalnızca öğrenciye ait hesap numarasına yapılmaktadır. Anne,baba,kardeş vb. başkasına ait hesaplara iade yapılamamaktadır.

Şehir dışında olan öğrenciler ise aşağıdaki iade formunu doldurarak taratıp veya okunaklı bir şekilde fotoğrafını çekip ogrenci@erzurum.edu.tr adresine göndermeleri halinde dilekçeleri işleme alınacaktır.

Ders Ücreti İade Dilekçesi

-Ders ücretleri Halkbank şubeleri, Halkbank bankamatikleri ve Halkbank internet bankacılığından öğrenci numarası ile ödenebilir.

Misafir Öğrenciler

Misafir Öğrenci Başvuru Formu

Misafir öğrenciler 22.06.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar (17.00) başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru formu doldurulduktan sonra obs.erzurum.edu.tr adresinden şifre oluşturup ders seçimlerinizi yapabilirsiniz. Daha sonra ders ücretini ödeyerek seçimlerinizi kaydedip derse kayıtlanmanızı bitirebilirsiniz.

Örnek şifre oluşturma görseli

Yaz Okulu Öğrenim Ücretleri