Genel Hesap Yönetimi

Bilgi Bankası - Destek Talebi

Destek Sayfası

Erzurum Teknik Üniversitesi

I. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu Kapanış Programı Gerçekleştirildi.(15.05.2024)

Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen 1. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu’nun kapanış programı gerçekleştirildi.

Fen Fakültesi olarak Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle fen liseleri ile fen fakültelerini bir araya getirmek amacıyla düzenlenen sempozyumun kapanış programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit İncekara, akademisyenler, öğretmenler ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla, En İyi Özgün Çalışma, En İyi Sözlü Sunum, En İyi Poster ve En İyi Danışman Öğretmen dallarında ödül almaya hak kazananlara ödülleri takdim edildi.

ETÜ Asistan Snow